Halit Okay Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, geçmiş ile gelecek arasında köprüler kurulduğu, çevrenin ihtiyaçlarına göre yetişkinlere yönelik eğitim hizmeti veren, yönetici, öğretmen, çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir okul olmaktır.

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli, toplumsal değerlere sahip, hak ve sorumluluklarını bilen, kendilerinde var olan yeteneklerinin keşfederek geliştiren ve topluma yeni değerler kazandıran, bilişim teknolojisini kullanabilen, kendine güvenen, gelişen toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilgiye hızla ulaşabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı, iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğretmenler ve öğrenciler için servisler mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: